Škoda, že venku prší, páníčci se mnou teď nechodí ven na tak dlouho, jak by se mi líbilo. Ale stejně jsem toho dneska zažil až až.

Když jsme byli na dlouhé procházce (rozuměj mimo zahradu), seznámili mě s koňma. To vám bylo něco! Nejdřív jsem si myslel, že stojím u baráku, ale ten najednou zafrkal a popoběhl, takže mi došlo, že je to živý. Fakt velký!!

Pak mě dali zas na vodítko a to mě neba. Ale už si začínám zvykat. Trochu už jim taky začínám rozumět, jméno už skoro od začátku, teď už asi vím co je SEDNI a rozhodně vím co je ŠIKOVNEJ J to vždycky když udělám něco správně, tak dostanu malou dobrůtku.

Konečně jsem taky přišel na chuť těm granulím co mi dávají, jsou vlastně fakt moc dobrý. Jsou to tyhle: http://znackova-krmiva.cz/psi/granule/purina-pro-plan~8/strana1/purina-pro-plan-dog-puppy-small-mini-chicken-and-rice-3kg-code203019/

Byli jsme na návštěvě dole u rodičů mé paničky, mají tam kocoura, tak nás seznamují. To je taky prča vám řeknu. Za prvý on se pořád někam schovává a já mu pak v klidu sežeru granule – má je strašně moc dobrý (no mě tam chutná víc i voda), ale už i ty granule přede mnou schovávají. A za druhý běhá rychle jak já, tak se pěkně honíme po bytě 😀

Těším se, až přestane pršet a zase se pořádně proběhneme!

Ringo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *